مقام معظم رهبری: هر کشته شدنی شهادت نیست.
این شهید بزرگوار وصیت نامه ندارد.

اطلاعات شخصی شهید
- نام و نام خانوادگی: محمود یوسفی ترک آباد
- نام پدر: حسین
- تاریخ تولد: ۱۳۳۸/۰۶/۰۵
- محل تولد: ترک آباد
- میزان تحصیلات: فوقدیپلم
- محل تحصیل: دبیرستان شرف اردکان
- وضعیت تاهل: مجرّد
- شغل: دبیر مأمور در جهاد سازندگی
- نام عملیات: طریق المقدس
- تاریخ شهادت: ۱۳۶۰/۰۹/۰۸
- محل شهادت: بستان
- نحوه شهادت: اصابتترکش
- محل خاکسپاری: گلزار شهدای ترک آباد
- سن: ۲۲سالو۳ماه
- سمت در جبهه: تکتیرانداز
- نام یگان: لشکر نجف اشرف
زندگی نامه شهید محمود یوسفی ترک آباد
شهید محمود یوسفی ترک آباد، فرزند حسین، در پنجم شهریور ۱۳۳۸هجری شمسی در روستای ترک آباد از توابع اردکان در خانوادهای متدین و مذهبی و کشاورز متولّد شد. والدین متدین و متعهّدش پس از انجام اولین وظیفهی الهی خود نسبت به فرزند جدید الولاده شان، با انتخاب یکی از نامهای پیامبر اعظم اسلام برای او، به دومین وظیفه یعنی تربیت صحیح اسلامی او کمر همت بستند.
او در محیطی ساده و مذهبی و در دامن مادری پاکدامن و ولایی و با دسترنج پدری زحمتکش و مسلمان و متعهد رشد کرد. از استعداد بسیار خوبی برخوردار بود و مراحل تحصیل را یکی پس از دیگری طی کرد. ابتدایی را در دبستان سلمان ترک آباد و متوسطه را در دبیرستان شرف اردکان با موفقیت به پایان برد و سپس در کنکور شرکت کرد و در تربیت معلّم پذیرفته شد.
در هنگام پیروزی انقلاب اسلامی پیشتاز جوانان روستا در فعالیتهای سیاسی و اجتماعی بود. در تظاهرات بر ضد رژم ستمشاهی شرکت میکرد. محمود باروحیهای قوی و با شجاعتی که در وجودش به ودیعه گذارده شده بود، توانست جوانان روستا را نیز تحریک و بر ضد رژیم بشوراند.
نهتنها خودش اهل نماز جماعت و مسجد و نماز جمعه و حضور در مراسم بود٬ بلکه مشوّق و راهنمای دیگر جوانان روستا نیز در این امر بود. یار بسیج و پایگاه محل بود.
پس از پیروزی انقلاب به دنبال جنایت آمریکا به سرکردگی نوکر حلقهبهگوش خود صدام و حمله به ایران٬ محمود یکلحظه آرام و قرار نداشت و بااینکه در جهاد سازندگی مأمور شده بود و عملاً به جهاد خدمترسانی به روستائیان مشغول بود٬ جهاد و دفاع در جبهه علیه دشمن را ارجح دانست و به جبهههای حق علیه باطل شتافت. روح بزرگش در جسم کوچکش نمیگنجید و میل تعالی و پر کشیدن داشت. او به دنبال وصال یار بود و محبوب را میطلبید و این حب و دوستی هم یکطرفه نبود، بلکه کشش و جذبه دوسویه بود.
آمادگی روحی و اوج پذیرش موجب شد در همان دفعهی اوّلی که به جبهه رفت در عملیات طریقالقدس در منطقهی بستان شرکت کند و در تاریخ۱۳۶۰/۰۹/۰۸ مورد اصابت ترکش قرارگرفته، روح بزرگش از قفس کوچک جسمش رهاشده و بهسوی جنان پر کشد و بر سفرهی مولایش امام حسین (علیه السّلام) مهمان گردد؛ به معبود پیوست و با شهادت خویش، افتخاری برای اسلام و خانواده و محل خویش گشت و خود را جاودانهی تاریخ ساخت.
پیکر پاکش پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای ترک آباد در کنار دیگر یاران شهیدش به خاک سپرده شد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.